sobota 18. februára 2017

Servis, ktorý vám pomôže

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt utopeny telefon
Servisov máme všade naozaj veľa ale nájsť ten správny nie je až také jednoduché. Ako sa teda zamerať na poskytované služby a ako zistiť, že servis ktorý ste si vybrali nie je zbytočne len predražený? Povedzme si preto, aké sú základné a najčastejšie vykonávané opravy, ktoré by mal poskytovať nejeden dobrý servis:
- rozbitý displej alebo rozbitá LCD obrazovka,
- rozbité dotykové sklíčko,
- pokazený nabíjací konektor,
- pokazený či porušený mikrofón alebo reproduktor,
- pokazená nabíjačka,
- nefunkčná funkcia WiFi,
- chybné alebo nefungujúce tlačítko na zapínanie a vypínanie mobilného telefónu alebo na ovládanie hlasitosti,
- nefunkčný fotoaparát,
- poškodený program alebo operačný systém mobilného telefónu,
- pokazená baterka,
- mobilný telefón sa nedá zapnúť.
Aká je primeraná cena a doba opravy vášho mobilu?
Cenu za opravu vášho smartfónu vám povieme po podrobnej diagnostike a po zistení ceny za náhradné diely.
Oprava smartfónov všetkých značiek je u nás samozrejmosťou. Náš servis sa zameriava nie len na Apple alebo Samsung ale naozaj na všetky mobilné telefóny, ktoré sú vyrábané aj v Číne alebo v iných krajinách.
V našom mobilnom servise realizujeme aj pozáručné opravy všetkých mobilných telefónov, všetkých značiek mobilov ale aj tabletov ako sú napríklad Sony, Apple, Samsung, HTC, Nokia, Lenovo, LG, Huawei a mnoho iných zahraničných značiek. Taktiež svojím zákazníkom ponúkame autorizovaný záručný servis pre značky ako sú Samsung alebo Sony. Preto ak ste zákazníkom spoločnosti Orange Slovensko, poskytujeme autorizovaný záručný servis telefónov značky Apple na počkanie. Taktiež aj pri oprave mobilných telefónov, ktoré majú funkciu vodeodolnosti ako sú Sony Xperia, táto funkcia zostáva zachovaná, čo vám nie v každom stredisku opravy telefónov zaručia. Služby zákazníkov sú u nás na prvom mieste.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára